torsdag den 3. maj 2012

Årets sidste morgensamling, frøkåringsshow samt udvidelse og øget overvågning af cykelparkeringen


Kære EG’ere

Tirsdag den 8. maj har vi sidste morgensamling i indeværende skoleår. Og der kommer tryk på: Video med franskholdet i Paris, 2 musikalske indslag, teaser til elevteater, optakt til frøkåring mm.
Endvidere skal vi have trukket lod om et gavekort blandt de mange, der har indsendt idéer og forslag til et attraktivt EG.

Fredag den 11. maj er der frøkåringsshow. Afgangsklasserne står for arrangementet i festsalen, der ligger i 3. modul og er et arrangement for alle skolens elever.

Om kort tid begynder vi udvidelsen af cykelparkeringen med et nyt område for knallerter og scootere, således  at der i den almindelige cykelparkering bliver mere plads til cyklerne.
Samtidig forstærkes overvågningen og opsynet med parkeringsområdet gennem nye og flere videokameraer og gennem vagtbesøg fra Inter Security.
Måske har I også lagt mærke til, at vi kontakter ’besøgende’ inde på selve skolen. Det gør vi for at sikre jer bedst muligt mod tyverier mm. Og vi vil i den forbindelse bede jer om selv at være opmærksom på, hvem der kommer ind på skolen
og kontakte kontoret, hvis I ser noget, der ikke er, som det skal være.

Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar