fredag den 17. august 2012

Morgensamling, fotografering og introfest for de nye elever



Kære EG’ere

Så har vi fået det nye skoleår skudt i gang med undervisning, fælles modtagelse, fotoevent og et forrygende arrangement med Anders Lund Madsen.

I næste uge 34 har vi årets første morgensamling om tirsdagen med musikindslag med "dubstep-bandet", billeder fra skolestarten, Månedens Mary
samt frisportsaktiviteter. Der er et stort program med start kl. 9.47.
Som nævnt er der musikindslag til første morgensamling. Men ellers vil jeg gerne høre fra interesserede, der vil optræde med musik, dans og drama til de kommende morgensamlinger.
Skriv til mig på ep@egonline.dk. Så vender jeg tilbage med en plan for morgensamlingerne.

Tirsdag i 3. modul samles de nye elever kl. 12.30 i festsalen til en introduktion til skolens studie- og ordensregler samt en præsentation af de forskellige elevudvalg på skolen.

Onsdag og torsdag er der fotografering i dramasalen og gymnastiksalen med individuelle billeder, klassebilleder og flipbilleder. Se tiderne i jeres startpakker og på lectio
og mød op til den tid, I er sat på.

Torsdag kl. 11.00 indbydes interesserede til et møde i Auditoriet med tilbud om rygestopkursus og individuel rådgivning mht stop af rygning. Mød op og hør nærmere.

Fredag er der introfest for den nye årgang af elever samt deres lærere og guider fra 2g. Til 1g og 1hf: Husk betaling til jeres kontaktlærere senest tirsdag i 3. modul.

Som I ved, har Folketinget med virkning fra dette skoleår vedtaget en Lov om røgfrie miljøer på ungdomsuddannelserne. Loven indebærer, at der ikke længere må ryges på skolernes område – hverken
af elever, personale eller gæster. Overtrædelse kan medføre bøder for skolen og sanktioner for ’synderne’ i henhold til skolens ordensregler, hvoraf det også fremgår, at heller ikke elektroniske cigaretter må indtages på skolens område. Se i øvrigt opdateringen af vores Studie- og ordensregler på hjemmesiden. Der er nemlig også nyt om tab af SU, regler om oprykning mm.

Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar