torsdag den 11. oktober 2012

Møde om mulighed for Scholarship i USA for eliteidrætseleverne samt fællesarrangement med den biografaktuelle filminstruktør Tobias Lindholm i uge 43



Kære EG’ere

Efterårsferien står for døren. Jeg vil ønske jer alle sammen en rigtig god uge (42).

Når vi vender tilbage i uge 43, er det blandt andet til følgende aktiviteter udover den almindelige undervisning:

Den nye teaterproduktion på EG ”Dødskarrusellen” starter som frivillig dramatik i uge 43 (hold øje med besked på lectio), frivillig billedkunst kører om mandagen og studiecaféerne er i gang tirsdag, onsdag og torsdag
fra kl. 13.45 – 16.45.

Tirsdag har vi morgensamling kl. 9.45 med video fra 3y, seneste nyt om fødselsdagsfesten, præmiering af Månedens Mary samt optakt til fællesarrangementet torsdag med Tobis Lindholm.
Ligeledes tirsdag er der fra kl. 8.15 – 9.30 møde for skolens eliteidrætselever med direktørerne Stewart Stanbra og Kim Moe Krohn fra Center for Scholarships i USA – CSUSA, som vil orientere om mulighederne for Scholarships i USA.  Læs info sidst i ugebloggen om EG og Eliteidrætsgymnasier.dk.

Onsdag viser Corn og Cola Tobias Lindholms debutfilm ”R” (hør mere på morgensamlingen).

Torsdag kl. 10.10 – 11.30 har vi fællesarrangement i festsalen med Tobis Lindholm.
Sådan lyder pressemeddelelsen:

Biografaktuelle og anmelderroste Tobias Lindholm gæster EG

Torsdag den 25. oktober gæster filminstruktøren Tobias Lindholm sammen med filmjournalisten Søren Høy Esbjerg Gymnasium ved et fællesarrangement for skolens elever kl. 10.15.
Tobias Lindholm er netop nu biografaktuel med sin anmelderroste film Kapringen, der sammen med Susanne Biers film Den skaldede frisør er blevet vist på filmfestivalen i Venedig.
Tobias Lindholm fik sit store gennembrud med filmen R, der fik flere Bodil priser. Han har skrevet manuskript til Thomas Vinterbergs Oscarbelønnede film Jagten, der får Danmarks premiere til januar,
Og han står ligeledes bag flere af afsnittene til DR s dramaserie Borgen.

Søren Høy introducerer ved arrangementet Tobias Lindholm og guider igennem det 75 minutters møde med instruktøren.

Fredag står EP (!) for musikken i 12-pausen.

Mange hilsner
Erling


To spændende arrangementer på EG i anledning af gymnasiets medvirken i Eliteidrætsgymnasier.dk: Møde om mulighed for Scholarship i USA samt 2-dages årsmøde med blandt andre Team Danmarks direktør og sportstalenter herhjemme

Esbjerg Gymnasium har sammen med 14 andre gymnasier etableret netværket Eliteidrætsgymnasier.dk.
Se de øvrige gymnasier på netværkets hjemmeside www.eliteidraetsgymnasier.dk.

Som eliteidrætselev på et af de 15 gymnasier, der er tilknyttet netværket, tilbydes eleverne nogle særlige rammer og muligheder:

·         Mulighed for at vælge forlænget uddannelsesforløb (4-årigt gymnasieforløb og 3-årigt HF-forløb)
·         Tid til morgentræning
·         Vejledning og planlægning ved en Team Danmark koordinator
·         Evt. coaches og mentor ansat
·         Mulighed for virtuel undervisning
·         Ekstra undervisning når eleven har været væk til konkurrence/træningslejr eller lignende
·         Samt på Esbjerg Gymnasium endvidere gratis transport til og fra morgentræning samt ordning med morgenmad eller frokost

Eliteidrætseleverne på de 15 gymnasier inviteres i nærmeste fremtid også til et møde med direktørerne Stewart Stanbra og Kim Moe Krohn fra Center for Scholarships i USA – CSUSA. Eleverne vil her blive orienteret om mulighederne for Scholarships i USA.
På EG foregår mødet onsdag den 24. oktober fra kl. 8.15 til 9.30.

De 15 eliteidrætsgymnasier samles den 15. og 16. november til et 2-dages årsmøde på Esbjerg Gymnasium.
Programmet for årsmødet kan ses på netværkets hjemmeside. Men blandt gæsterne er blandt andre Michael Andersen, direktør for Team Danmark og Sara Slott Petersen, 4 gange danmarksmester i atletik og vinder ved ungdoms OL.
I anledning af årsmødet afholdes den 16. november dansedag på Esbjerg Gymnasium med optræden af dansere fra flere af netværkets gymnasier.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar