torsdag den 31. januar 2013

Morgensamling, eksamensresultater samt foromtale af karnevalsfesten og forårscaféen



Kære EG’ere

Mange tak til alle jer der har været aktive i forbindelse med de netop afholdte Åbent Hus arrangementer på EG. I har gjort en fin indsats.

I uge 6 har vi morgensamling om tirsdagen. Der er blandt andet musikindslag, opdatering på klassekampen og billeder fra sidste års karnevalsfest, som I kan bruge til inspiration for jeres forberedelser til det store aften karneval på EG fredag den 22. februar.

Også programmet for forårscaféen fredag den 15. marts er ved at være på plads. I kan blandt andet glæde jer til optræden af Rasmus Walter (med hitsinglen ”Endeløst”),
som har elever med på scenen. Og så kommer der en nyhed, der vil noget på EG. For første gang optræder et lærer rockband ved en forårscafé. Hør mere på de kommende morgensamlinger.

I sidste uge offentliggjorde Undervisningsministeriet eksamensresultaterne for sommereksamen 2012. Som I vil kunne se andetsteds på forsiden af hjemmesiden, er EG kommet ud med fine resultater. Vi har i 2012 det højeste snit på stx i forhold til de øvrige almene gymnasier i Esbjerg, Ribe, Varde, Vejen og Grindsted. Og vi ligger 0,1 over landsgennemsnittet. Jydske Vestkysten har lavet denne opstilling af karaktersnittene for de 16 gymnasier i Trekantsområdet, Syd- og Sønderjylland.






Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar