torsdag den 18. april 2013

Morgensamling med overraskelser, besøg af Bjarne Corydon og minikoncert i kantinerummet



Kære EG’ere

Foråret er kommet og fejres med stor fest fredag den 19. april, hvor også vores italienske gymnasieelever fra Milano deltager.

I uge 17 har vi studiecaféer tirsdag, onsdag og torsdag.

Mandag har gymnasiets samfundsfaglige studieretninger besøg af finansminister Bjarne Corydon, der er en af hovedarkitekterne bag regeringens aktuelle politik.

Tirsdag er der morgensamling kl. 9.45 med billeder fra forårsfesten, nyt fra elevrådet samt et par overraskelser.

Torsdag er der minikoncert i kantinerummet med Karen og Laust, 2 af musikerne fra LaLaLa, se pressematerialet:


Bandet, La La La, har netop offentliggjort videoen til 2. singlen ’Comrade’. 1. singlen ’Ecbatana’ og 2. singlen ’Comrade’ udkommer digitalt og på vinyl den 17. maj på Für Records i både Danmark og Tyskland. Begge singler er produceret af Mads Björn, som La La La har samarbejdet med gennem det seneste år. I april og maj 2013 spiller bandet en række koncerter i Danmark og Tyskland – bl.a. også som support for Mads Björn på Tobakken den 20 april.

La La La er etableret i sommeren 2011. Det er den alternative pop, som tages under kniven. Bandet tæller fire unge musikere – Tobias Andreassen (trommer), Laust Moltesen (guitar), Johan Feierskov (keys) og Karen Juhl (vokal). La La La spillede adskillige koncerter i 2012 og på forskellige festivals – bl.a. Vesterbro Festival. Yderligere om os findes på facebook.com/lalala.bandpage eller vores kanal youtube.com/user/LaLaLaContact


Husk at vi i den følgende uge 18 har både forårskoncert (tirsdag den 30. april kl. 19.00) og frøkåringsshow fredag den 3. maj kl. 12.05.

Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar