torsdag den 26. september 2013

Pilou Asbæk, Chris MacDonald og stjernedrysforfatteren Josefine Klougart på EG i uge 40 – og så er der jo også aftenfest om fredagen!



Uge 40 bliver en stjernebesat uge på EG. Tre kendte navne besøger skolen i løbet af få dage. Og så slutter ugen af med aftenfest – og midtvejs er der også plads til morgensamling.

Endelig er det jo ugen, hvor I skal evaluere undervisningsmiljøet på EG. Det er lovpligtigt for skolen, og vi håber på en høj svarprocent. I får nærmere besked herom på lectio.

Her følger en kort omtale af arrangementerne i uge 40:


Fællesarrangement: Pilou Asbæk og filmjournalisten Søren Høy mandag den 30. september kl. 12.15 i festsalen

Arrangementet med Pilou Asbæk og Søren Høy kommer i kølvandet på premiéren med filmen Simon Spies og Mogens Glistrup med Pilou i hovedrollen som Spies.

Billedkilde: Politiken

Pilou Asbæk modtog i 2011 en pris for sin hovedrolle i filmen ”R”. Sidste år blev han udnævnt til »shooting star« ved filmfestivalen i Berlin, en pris der tilfalder europæiske skuespillere, som spås en stor fremtid. Og i december 2012 modtog han Ove Sprogø prisen for sin præstation i filmen ”Kapringen”.

Fællesarrangement: Chris MacDonald skyder sundhedsugen i gang med foredrag tirsdag den 1. oktober kl. 10.10 i festsalen

Chris MacDonald behøver næppe nærmere præsentation. Det har længe været et ønske at få ham på gymnasiet, og nu sker det så som optakt til ugen i Almen Studieforberedelse, der for 1g’ernes vedkommende har temaet sundhed.

Billedkilde: Politiken

Morgensamling onsdag den 2. oktober kl. 9.45.

På morgensamlingen er der musikindslag, sidste nyt om aftenfesten, videospot og information fra OD gruppen. Endelig tager vi pulsen på den aktuelle svarprocent på UndervisningsMiljø Vurderingen.

Forfatteren Josefine Klougart holder skrive- og forfatterkursus torsdag den 3. oktober fra kl. 8.15 – 15.15

Torsdag den 3. oktober afholder forfatteren Josefine Klougart skrivekursus over en hel dag for en række af skolens elever samt indbudte elever fra Da Vinci projektet. Josefine Klougart er med sin seneste roman Én af os sover nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2013.

Billedkilde: Politiken
I 2012 fik hun kronprinseparrets stjernedryspris på 50.000 kroner for sit lovende forfatterskab og talent. Det er anden gang, at Josefine Klougart besøger EGSidst i efteråret 2012 formåede hun at skabe et intenst og meget nærværende skrivekursus for eleverne.       

Aftenfest fredag den 4. oktober kl. 19.00 – 24.00                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Vi slutter ugen af med aftenfest: Diskotek, nyt barsystem og forhåbentligt mange af jer til fest. Billetter kan købes fra onsdag i 12-pausen.
Musik i 12- pausen fredag fra 1b!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar