torsdag den 31. oktober 2013

Operation Dagsværk, valgarrangement og sidste frist for tilmelding til fødselsdagsfesten


Kære EG’ere

EG har netop deltaget i den store uddannelsesmesse i Blue Water Dokken , hvor over 4000 folkeskoleelever har haft lejlighed til at møde ungdomsuddannelserne.

Jeg må indrømme, at vi ikke kunne matche flere af de øvrige ungdomsuddannelser i udlevering af kuglepenne, bolsjer, vandflasker. Til gengæld synes jeg, at elever og lærere i EG standen og på scenen var fantastiske ambassadører for skolen. Så en stor tak til alle jer for jeres indsats for EG.

Som I ved, har vi gratis billetter til Team Esbjergs håndboldkampe i Blue Water Dokken. Flere har spurgt til, om det ikke også var muligt med fribilletter til herreholdet Ribe – Esbjergs kampe i Dokken. Jeg kan glæde jer med, at vi har 50 fribilletter til kampen Ribe-Esbjerg mod Sønderjyske den 16. november kl. 17.10. I kan afhente billetterne på kontoret.

Og så lidt om uge 45 på EG:

Mandag varmer vi op til Kommunalvalget med et valgarrangement kl. 10.30 – 11.30 i festsalen. Det vil forme som en paneldebat mellem ungdomspolitikerne og med spørgsmål fra jer. I skal møde op til 2. lektion kl. 10.05 og følges med jeres lærere til valgarrangementet 10.30.

Tirsdag har vi morgensamling kl. 9.45 med musikindslag, sidste briefing før OD, præmiering af vinderen i fotokonkurrencen Mit hemmelige EG, nyt fra skolebladet mm.

Onsdag har vi Operation Dagsværk. Det er en undervisningsfri dag, hvor skolens elever samler ind til børn og unges uddannelse i Sierra Leone.
Onsdag aften afholder FOF et arrangement på EG med Chris Macdonald. Der er udsolgt til arrangementet

Fredag står 3y for musikken i 12-pausen.

Fredag er også sidste frist for tilmelding og betaling til EG s store fødselsdagsfest.

Og endelig er det fredag eftermiddag, at karaktererne offentliggøres på Lectio.

Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar