fredag den 21. februar 2014

Karnevalsfest, håndboldbilletter og morgensamlinger

Kære EG’ere

Billetterne til Yahya Hassan arrangementet er revet væk. Husk at den reserverede plads ikke kan gives til en anden, og husk også at møde op med studiekort på aftenen.

Vi har fribilletter til Team Esbjergs hjemmekamp mod Tvis Holstebro 26. februar kl. 19.00 i Blue Water Dokken. Henvend jer på kontoret fra mandag, hvis I er interesseret i en billet.

I uge 9 har vi tirsdag og fredag besøg af elever fra Da Vinci.

Mandag til onsdag har vi besøg af huskunstnere. Læs pressemeddelelsen her:


Kulturministeriet bevilger penge til spændende projekt om kroppen og dens betydning

Kulturministeriet og Statens Kunstråd har netop bevilget 49.400,00 kroner til, at Esbjerg Gymnasium med et huskunstnerbesøg kan sætte fokus på kroppens betydning for eleverne.

Teatergruppen Secret Hotel gæster Esbjerg Gymnasium i dagene fra den 24. februar til den 26. februar 2014. Her vil teatergruppen sammen med 58 elever fra nogle af Esbjerg Gymnasiums studieretningshold i drama, billedkunst og idræt arbejde med kroppen og de idealer for kroppen, der fylder i elevernes liv. Eleverne skal blandt andet forholde sig til de normer som kroppen underlægges, og hvad disse normer er udtryk for.

I samarbejdet med eleverne lægges sidste hånd på forestillingen ”K.R.O.P. – at have eller være”, der er et dansende teaterforedrag af Secret Hotel. Det belyser kroppen som begreb i kulturel, historisk og politisk sammenhæng.

Forestillingen ”K.R.O.P. – at have eller være” har premiere i marts 2014 og en del af inspirationen til forestillingen vil altså komme fra Esbjerg Gymnasiums elever.

Forestillingen vises i sin endelige form for de involverede elever på Esbjerg Gymnasium d. 7. maj kl. 13.45.

Forestillingen ”K.R.O.P. – at have eller være” er skabt af Christine Fentz og Adelaide Bentzon i samarbejde med de medvirkende: Kasper Daugaard Poulsen og Pernille Koch. Scenografi: Io Helweg. Kostumer: Jeppe Worning.



Tirsdag har vi morgensamling kl. 9.45 med musikindslag, OD præmieringer, nyt fra elevrådet, optakt til karnevalsfest og forårscafé samt diverse opdateringer.

Fredag står 3a for musikken i 12’eren.

Og så slutter vi ugen på EG af med vores store karnevalsfest fredag aften kl. 19.00 – 24.00.

Hør mere på morgensamlingen og læs mere på vores Facebook side.

Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar