torsdag den 27. marts 2014

EG går i luften med ny hjemmeside, stor morgensamling samt forårsfest

Kære EG’ere

Så går EG i luften med en ny hjemmeside.
I vil når den er helt fiks og klar opleve en hjemmeside, der er endnu mere levende og med flotte farver. 


















Den vil være mere overskuelig end den hidtidige, og så håber jeg, at I vil sætte pris på, at billedserier ikke længere bliver vist sidevis, men netop i hele serier, samt at nyheder fra forsiden bliver gemt i et nyhedsarkiv.

I ugen fra mandag den 31. marts til fredag den 4. april sker der blandt andet følgende på EG:

Vi har en stor gruppe brobyggere på besøg mandag til tirsdag og onsdag til torsdag.

Så er det franskelevernes tur til at få besøg!  2g i fransk får besøg af 22 franske gymnasieelever og deres to lærere, Isabelle og Christine, her på Esbjerg Gymnasium fra tirsdag d.1. til tirsdag d.8. april.

Tirsdag 1. april har vi en stor morgensamling med musikindslag, videooptakt til forårsfesten samt præsentation af vores EuroSport hold, som få dage efter rejser til Polen for at forsvare det mesterskab, EG vandt foråret 2013 i Italien.

Ved morgensamlingen opfører EG holdet deres danseindslag, som skal bruges til åbningsceremonien søndag den 6. april. De sidste 4 år har EG vundet EuroSport i henholdsvis Belgien, Frankrig, Danmark og Italien.

Disciplinerne er i år for drengenes vedkommende fodbold, bordtennis og volleyball, mens det for pigerne er bordtennis, volleyball og ultimate.Fredag står 1v for musikken i 12-pausen.

....Og så er det jo fredag, at EG og Cosmopolet holder den store forårsfest fra kl. 19.00 – 24.00 med rød løber og luksusudgaven af det århusianske diskotek Thunder Power.

Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar