fredag den 19. august 2011

Dejligt at se jer (igen) og en forrygende start med Per V


Så er vi i gang, Og sikke en starte med en forrygende og veloplagt Per V, der på fornem måde rimede og rytmede til jeres stikord.
Det er dejligt at se jer (igen).

I næste uge (34) er der fotografering mandag og tirsdag. Husk at møde frem (velforberedt) til tiden.

Mandag kl. 11.45 holder musiklærer Kamilla Carstensen intromøde i musiklokale 028 for elever, der vil være interesseret i at optræde som kor sammen med TV2
på scenen ved vores indvielse af det nye byggeprojekt torsdag den 8. september fra kl. 13.45 – 16.45. Det bliver et stort arrangement, hvor der blandt andet også vil være
parkour optræden.
Og som jeg nævnte på første skoledag, har I mulighed for at invitere jeres forældre med til TV2 koncerten. Dørene åbnes til hallen kl. 15.00, og koncerten starter kl. 15.15 og løber til kl. 16.45.
Hvordan I tilmelder jeres forældre, sender jeg mail til jer på lectio om på onsdag. Det vil være fantastisk, hvis vi kan blive 1600 mennesker i hallen til koncerten.

Tirsdag har vi årets første morgensamling kl. 9.45.
Vi knytter nogle ord til de tragiske begivenheder i Oslo og på Utøya i juli måned, kigger frem mod de kommende arrangementer på EG
og slutter af med et musikindslag fra scenen med bandet Liberation Army.
Hvis I vil optræde på de kommende morgensamlinger med musik, teater mm, så send en mail til mig på ep@egonline.dk og skriv, hvad I gerne vil bidrage med.

Fredag den 26. august er der introfest for de nye elever (og deres EG-guider) med forberedelse i løbet af dagen (borddækning og øvning af folkedans).
Husk tilmelding til arrangementet.

Ligeledes fredag starter vi vores tradition med musik i 12-pausen. Opgaven med at lave en cd på 20-25 minutter med blandet musik, som afspilles i kantinerummet fra kl. 11.40,
Går på skift mellem klasserne. Og det bliver 2z, som bliver første klasse.

Og så et par praktiske oplysninger.
Husk at der er selvoprydning i kantinen og øvrige steder på skolen, hvor I medbringer mad og drikkevarer. Det er et must, hvis rengøringen skal kunne komme til, at I rydder op efter jer.
Og mht cykelparkeringen: I skal stille cyklerne på plads, ellers vil det være umuligt at være der. Vi arbejder på en løsning, hvor jeres scootere får anden placering, så der bliver mere plads til cyklerne.

Og endelig: Sæt kryds i kalenderen fredag den 2. september. Her har vi årets første café fra kl. 14.00.

Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar