torsdag den 12. januar 2012

Årets komiker Andreas Bo på EG, stort kunstprojekt til 190.000 kroner og morgensamling med musik og billeder fra aftenfesten

Over hundrede af jer har sendt mails og gættet rigtigt: Onsdag den 25. januar kl. 12.05 optræder Andreas Bo på EG. Andreas Bo blev årets komiker 2011 på TV2’s Zulu. Og han er en af de bærende kræfter i succesprogrammet Live fra Bremen på TV2, hvor han har parodieret blandt andet Villy Søvndal, Johannes Møllehave, Kim Larsen, Ole Henriksen og mange flere. Glæd jer til et forrygende arrangement i festsalen.

Vinderen af vores lille konkurrence afsløres på næste morgensamling




















I næste uge 3 (mandag den 16. januar til fredag den 20. januar) starter vores nye kunstprojekt. Statens Kunstråd har netop bevilget EG 190.000 kroner til et nyt kunstprojekt, hvor 2 københavnske kunstnere i 8 uger arbejder sammen med elever i billedkunst på gymnasiet om et udsmykningsprojekt, der skal vise eleverne vejen fra idé over udførelse til fernisering.
De 2 københavnske kunstnere er duoen Bank og Rau, som i forvejen er kendte på gymnasiet for deres udsmykningsprojekt i nybyggeriet. Også det nye projekt foregår i nybyggeriet, mere præcist på gangen med studienicherne.

Tirsdag har vi morgensamling med musikindslag, billeder fra aftenfesten, nyt fra elevrådet og optakt til arrangementet med Andreas Bo.

Studiecaféerne kører tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 13.45 – 16.45.

Og endelig: Musikken til 12-pausen fredag i uge 3 står 2c for!

Mange hilsner
Erling



PS: I vinterferien uge 7 gæster stand up komikeren ’Anden’ = Anders Matthesen Fanø.
Anders Matthesen optræder d.16.2.2012 på REALEN på Fanø. Han laver et intimt show med kun 100 gæster.  Jeg kan varmt anbefale jer at møde frem. Billetter: inforealen@gmail.com til 200 kr..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar