fredag den 27. januar 2012

Morgensamling, fransk film café, kurser i studiecaféen, fribilletter til håndbold mm.

Kære EG’ere

Lad os starte med et billede af Andreas Bo Live fra EG:

















Som Jonas Memborg 2a siger til torsdags udgaven af Jydske Vestkysten: ”Andreas Bo er simpelthen genial til at parodiere stemmer og mimik”.
Det blev til –endda mere end de aftalte – 40 minutters hæsblæsende satire, komik og stand up. Og bagefter fik Andreas talt med flere af jer og stillede op til masser af fotos samt videointerview med EG News.. Det var første gang, at han optrådte på et gymnasium. Og han var virkelig spændt på, hvordan det ville gå. Men jeg skal hilse jer fra ham og sige, at I var et fantastisk medlevende publikum!

I uge 5 får 3g’erne mandag offentliggjort deres AT emner kl. 9.50 i festsalen.

Tirsdag har vi (igen) en stor morgensamling kl. 9.45 med Andreas Bo i EG News, musikindslag med Kira Lyberth, 2a, Mathias 2a, Mads 3.a samt Nicolaj 1.e, optakt til fransk film café fredag den 3. februar kl. 14.00 i auditoriet, optakt til KFS arrangement samme fredag, præmiering af Månedens Mary, præsentation af vores nye kunstprojekt samt omtale af nye kurser i studiecaféerne. Der bliver tryk på!

Fredag får vi besøg af vores borgmester, som har ønsket at se vores nybyggeri og høre om forårets store EuroSport arrangement, som vi jo skal være værter for.
Musikken i 12- pausen fredag står 1a for.
Og ligeledes fredag er der som nævnt fransk film café kl. 14.00 – 17.00 i auditoriet. Filmen er denne gang:

De Blodrøde Floder



















Lørdag den 4. februar kl. 13.00 spiller Team Esbjerg 1/8 finale i Eurocup’en mod Tvis Holstebro. Kampen spilles i EG s sportshal, og vi har 50 fribilletter til kampen.
Interesserede kan henvende sig på kontoret fra fredag den 27. januar kl. 11.40. Max 2 billetter pr elev.

Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar