mandag den 12. august 2013

Første skoledag, fællesarrangement med Mick Øgendahl og introtur for de nye elever



Kære EG’ere

Velkommen til skoleåret 2013/2014.

Jeg håber, at I har nydt ferien og er klar til det nye skoleår.

Vi starter onsdag den 14. august. De nye elever modtages kl. 9.00 i festsalen. Ældre elever møder kl. 10.00 ligeledes i festsalen.

Kl. 12.15 samles nye og ældre til en festlig afslutning på første skoledag med stand up kunstneren, instruktøren og skuespilleren Mick Øgendahl.

Fredag er der som led i introduktionen for de nye elever orienteringsløb, konkurrencer og grill i Marbæk. Afgang med bus kl. 8.15 og hjemkomst til skolen ca kl. 15.00.

Med det nye skoleår vil der være 33 klasser på skolen eller omkring 940 elever.
Det er en klasse mere end sidste skoleår og det største antal elever nogensinde på skolen.

Til sammenligning var der for 8 år siden knap 500 elever, så der er tale om næsten en fordobling af skolens elevtal.

Over de næste 2 skoleår sker der nyt med skolens fysiske rammer. Skolens facader renoveres, døre og vinduer udskiftes, og der skabes en energiforbedret skole med bedre indeklima i de enkelte klasserum.

Målet er en mere energirigtig, sundere og smukkere skole. Samtidig sker der en fornyelse af de naturvidenskabelige laboratorier, så disse gøres mere fleksible og funktionelle i forhold til de aktuelle udfordringer i undervisningen.

Med de store byggeprojekter i 2003 – 2005 samt i 2010 – 2011 blev der skabt en tradition på skolen med store milepælsarrangementer, der løbende markerede og fejrede nyskabelserne.

Denne tradition videreføres med de nye byggeprojekter. Således vil en række kendte kunstnere og personligheder i de næste par år besøge skolen og være med til at fejre byggeprojekterne.

Alt dette vil I løbende høre mere om på skolens morgensamlinger og på hjemmesiden og Facebook.

Jeg glæder mig til at se jer (igen):

Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar