torsdag den 23. januar 2014

Besøg af cheføkonom Steen Bocian, håndboldbilletter samt start på 3g’ernes afsluttende AT projekt


Kære EG’ere

Så afslutter vi en uge 4 med Åbent Hus arrangementer, finansminister besøg, teater, fremvisning af EG filmen mm.

Tak til alle jer der har medvirket som ambassadører for skolen.

I uge 5 skydes 3g’ernes afsluttende AT projekt i gang mandag og tirsdag med åbning mandag 9.45 i festsalen.

Tirsdag har vi morgensamling 9.45 med præmiering af vinderbilledet til årets lyrikkonkurrence, videospot, billeder fra aftenfesten samt musikindslag.

Torsdag har 3g samfundsfag besøg i 3. modul (auditoriet) af en særdeles interessant person, nemlig cheføkonom Steen Bocian.

Steen Bocian har haft en spændende og også usædvanlig karriere. Han er en landets meste citerede økonomer og blev i 2009 af Børsen kåret til den mest indflydelsesrige person herhjemme under 40 år.

Se hvad Djøf bladet skrev om ham:
Fra Christiania til Danske Bank

Opvækst på Christiania og skolegang på den kommunistiske lilleskole står i stærk kontrast til Steen Bocians liv i dag. Han er Danske Banks mest brugte ansigt udadtil og mediernes darling, når økonomien og storkapitalen skal forklares for danskerne.
Til dagligt arbejder han iklædt slips og jakkesæt i Danske Banks hovedkvarter på Kongens Nytorv. Som cheføkonom i Danske Bank analyserer han internationale finanser og økonomi til glæde for spekulanter og kapitalister. Samtidig står han til rådighed som økonomisk ekspert, når medierne skal forklare de økonomiske udviklinger.
Fredag står 2e for musik i 12’eren.

Og til håndboldinteresserede har vi fribilletter til Team Esbjergs kamp mod Ringkøbing i Dokken onsdag den 29. januar kl. 19.00.

Billetterne kan afhentes på kontoret fra mandag.

Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar