onsdag den 8. januar 2014

Mads Langer koncert og UV aftenfest på EG i uge 3


Kære EG’ere

Velkommen til et nyt kalenderår og til en januar måned med mange arrangementer på EG.

Vi skal have genstartet Klassekampen, Musik i 12’eren og have afsluttet anden del af Lyrikkonkurrencen.

Tirsdag den 14. januar har vi morgensamling kl. 9.45.

Der er musikindslag, festoptakt, og vi har besøg udefra med oplæg og invitation til at deltage som trainee i en de store begivenheder næste sommer, nemlig Tall Ships Races sejladsen fra Norge til Esbjerg.

Neden for kan du læse mere om sejladsen og mulighederne for at være med. Og på morgensamlingen vil der være oplæg fra Esbjerg Kommune.


Torsdag den 16. januar er der fællesarrrangement med en af de populæreste musikere herhjemme i øjeblikket.

Mads Langer giver koncert i 2. modul i festsalen. Koncerten starter kl. 12.25, dørene åbnes kl. 12.05.

Det bliver en super oplevelse.

Fredag står 1v for musikken i 12-pausen.

Og fredag aften har vi UV fest fra kl. 19.00 til 24.00 med det århusianske diskotek Thunder-Power.dk.

Mange hilsner
Erling











Interesseret i at blive trainee?

Er du mellem 15 og 25 år og kunne du tænke dig en kæmpe sommerferie-oplevelse på et stort sejlskib næste sommer?

Vi kan tilbyde 100 unge mennesker en anderledes oplevelse ombord på nogle af verdens største sejlskibe, når the Tall Ships Races kapsejlads i sommeren 2014 går fra Bergen i Norge til Esbjerg.


Oplevelsen og turen

Der er påmønstring i Bergen 26. juli, hvor du vil blive indkvarteret og møde dine medsejlere fra de andre lande. Efter en spændende sejlads ned gennem Nordsøen, hvor du er med til at sætte sejl, bestige master, lave mad, pudse messing og sågar navigere skibet, forventes skibene at komme i havn i Esbjerg den 2. august.
Her venter en festlig velkomst, hvor du blandt andet dagen efter skal deltage i Crew Parade i Esbjergs gader samt efterfølgende præmieoverrækkelse på Torvet til de vindende skibe. Om aftenen skal du glæde dig til at deltage i Crew Party, hvor besætningsmedlemmerne fra alle skibene deltager. Der vil være et væld af unge mennesker fra mange forskellige lande, som er klar på at få en sjov afslutning på deres sejltur.
Eventyret slutter 3. eller 4. august, afhængig af hvilket skib du har sejlet med.

Hvad skal du?

Du behøver ikke at have sejlererfaring for at deltage, men du skal være nysgerrig og klar til at møde nye mennesker fra andre lande samt anderledes udfordringer. Du skal desuden kunne begå dig på engelsk. Læs oplevelser fra andre trainees her: Sabrinas dagbog og Frederiks dagbog.
DIN pris for en tur med et Tall Ship er 1800 kr. Her er indberegnet udgifter til forplejning og transport. Turens reelle værdi er ca. 8000 kr.
Deadline for tilmelding er 15. februar 2014, men der bliver rift om pladserne, så skynd dig at udfylde tilmeldingsskemaet. Der er fortrinsret for unge fra Esbjerg Kommune.

Det praktiske

Der er afgang fra Esbjerg 25. juli. Vi sørger for og betaler din transport fra Esbjerg op til Bergen. Vi planlægger at køre i bus fra Esbjerg til Hirtshals fredag 25. juli og tage færgen fra Hirtshals over Stavanger til Bergen, hvor vi ankommer lørdag 26. juli. Herefter fordeles alle trainees på de skibe, de skal sejle med retur dagen efter, søndag 27. juli.
Vi forventer at afholde et informationsmøde for trainees og forældre i marts, 2014. Der kommer invitation ud efter 15. februar, hvor der er ansøgningsfrist.
Spørgsmål kan i første omgang rettes til Kirsten B. Kirchner påkikir@esbjergkommune.dk eller tlf. 7616 1564.
Der vil blive afholdt informationsmøder for alle trainees og forældre. I foråret 2014 vil traineepladserne blive fordelt på de enkelte skibe




Ingen kommentarer:

Send en kommentar