torsdag den 13. oktober 2011

Morgensamling, studiepraktik, litteraturpris samt corn, cola og film



Kære EG’ere

Efterårsferien står for døren. Og jeg vil ønske jer en rigtig god ferie.
Når vi vender tilbage, bliver det til en uge 43 (fra mandag den 24. oktober til fredag den 28. oktober), hvor der blandt andet sker følgende:

Morgensamling tirsdag den 25. oktober med musikindslag, præmiering af Månedens Mary, optakt til film, cola og corn samt besøg af Team Esbjerg, som dagen efter spiller en vigtig kamp mod Viborg. Vi har sikret os en masse fribilletter til kampen i skøjtehallen. Det kan I høre mere om på morgensamlingen.

Tirsdag kl. 12.05 – 13.40 har alle 3g klasser samt 2hf danskmodul. I mødes med jeres dansklærer til protokolføring i det klasselokale, der står på skemaet og følges med læreren til et stort arrangement i festsalen, hvor de tre nominerede forfattere til Danske Banks litteraturpris på 300.000 kroner præsenterer sig selv og deres forfatterskab. Vi havde sidste år et tilsvarende arrangement, og det var en stor oplevelse for både eleverne og forfatterne selv. Så vi har i år som eneste gymnasium igen fået muligheden. De tre nominerede forfattere i år er: Sven Holm, Birgithe Kosovic og Anne Lise Marstrand-Jørgensen. I kan stemme på forfatterne på Danske Banks hjemmeside og vinde blandt andet en rejse til Paris. Ved selve arrangementet på EG tirsdag udlodder Danske Bank en IPad til én af jer. Udover EG elever fra afgangsklasserne deltager også en gruppe lærerstuderende fra UCSyd.

Onsdag til fredag er en stor gruppe 3g elever på studiepraktik på de videregående uddannelser.
For 3g elever, der ikke har fået et positivt svar fra studiepraktik.net, er der undervisning i henhold til skemaet på EG.

Fredag står 2y for musikken i 12-pausen.
Om eftermiddagen fredag afholder Mondrup, Bøgsted og Schaeffner film eftermiddag med cola og corn. I kan høre mere om dette arrangement på ugens morgensamling.

Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar