torsdag den 6. oktober 2011

Morgensamling, OD-optakt og tophåndbold på EG



Uge 41 (fra mandag 10. oktober til fredag den 14. oktober) er for gymnasieeleverne først og fremmest en uge med Almen Studieforberedelse (for 2b’s vedkommende endda tilrettelagt som et udvekslingsophold i Italien).

Allerede mandag har vi morgensamling kl. 9.45 med billeder fra oktoberfesten, diasshow fra 3b’s studietur samt information om årets Operation Dagsværk og fødselsdagsfesten.

Tirsdag aften lægger vi hal og rammer til en topkamp i håndbold. Team Esbjerg møder danmarksmestrene fra Midtjylland i de 2 klubbers anden pokalkvartfinale.
Kampen spilles på EG kl. 19.00. Vi har enkelte fribilletter tilbage, der kan afhentes på kontoret.

Torsdag er der optakt med dias og film til Operation Dagsværk 2011, der har støtte til skole og uddannelse for børn og unge i Peru som mål.
Optakten foregår i festsalen i anden halvdel af andet modul, dvs fra kl. 11.00 – 11.40.
Vi får gæster fra sekretariatet for OD i København.
Ligeledes torsdag bidrager 3g’erne og lærerne til Operation Dagsværk med arrangementet Løb for livet, der afvikles i tredje modul. Sponsorpengene fra Løb for livet tilfalder OD.
Esbjerg Gymnasium har de seneste år markeret sig som et af de mest aktive gymnasier ved det årlige OD og et af de gymnasier, der samler flet penge ind til formålet.

Husk at årets lyrikkonkurrence nu er startet.
I skal tilmelde jer senest onsdag i uge 41 på mail til Jakob Meesenburg, og I kan få støtte og sparring på 2 workshops, der ligger i uge 43 og 44, se slide nedenfor.

Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar