torsdag den 29. september 2011

Fællestimearrangement, morgensamling med gæster samt oktober aftenfe



Det summer af liv og aktiviteter på skolen her i uge 39: Naturvidenskabsfestival, Carpark North koncert, film fredag, EG mesterskab i fodbold mm.

Og også uge 40 (fra mandag den 3. oktober til fredag den 7. oktober) byder på masse af aktiviteter:

Mandag starter 2 nye brobygningshold med 9. klasses elever på skolen.

Tirsdag har vi morgensamling kl. 9.45 med EG News fra Carpark North koncerten, musikindslag, oktober fest, fødselsdagsfest, ny Månedens Mary samt besøg af Lotte Grigel og Ulrika Ågren fra Team Esbjerg.
Ligaspillerne fra Team Esbjerg skal spille pokalkamp mod danmarksmestrene fra Midtjylland den 11.oktober og spiller kampen her på EG. Vi har sikret os en masse fribilletter, som I kan høre nærmere om på morgensamlingen.
Team Esbjerg er også med i Euro Cup’en og skal den 5. og 6. november spille 2 hjemmekampe mod et græsk hold. Også disse kampe spilles på EG.

Onsdag har vi fællesarrangement kl. 10.10 i festsalen. Vi har besøg af Niels Lyngsø,
som har taget en række af sine digte og omsat til rap. Niels Lyngsø har sine musikere med. Fra lyrik til rap er titlen på arrangementet, som samtidig fungerer som optakt til årets lyrikkonkurrence, der har rap som omdrejningspunkt. Det kan I høre nærmere om ved arrangementet.

Fredag har vi (måske) live musik i 10- pausen. Vi afventer svar fra Tobakken.
Musikken i 12-pausen står 3e for.
Og så er det jo fredag aften fra kl. 19.00 – 24.00, at vi har vores store oktober aftenfest. Billetter kan købes fra onsdag til festen.

Husk at tilmeldingen til årets store fest –fødselsdagsfesten på EG – er startet på hjemmesiden. Tøv ikke med at melde jer til.

Jeg vil slutte ugebrevet med en stor ros til jer for jeres fine fremmøde og opbakning til studiecaféerne. Tirsdag i denne uge var 94 elever således med i studiecaféen, som selvfølgelig også kører tirsdag, onsdag og torsdag i uge 40 fra kl. 13.45 – 16.45.

Mange hilsner
Erling




Ingen kommentarer:

Send en kommentar