torsdag den 6. september 2012

Lukas Graham på EG, studiecaféerne starter igen og morgensamling med cafébilleder



Kære EG’ere

Så er efterårets fællesarrangementer plads, og som I kunne høre på sidste morgensamling bliver der tryk på i september og oktober.

Onsdag den 26. september får vi besøg af Lukas Graham som led i de festligheder, der finder sted ved markeringen af vores observatorium i tårnbygningen.
Lukas Graham giver en fuld koncert på små halvanden time med band fra kl. 20.00. Dørene til skolen åbnes kl. 19.00, og kantinen holder åbent og sælger pizzastykker, chips og sodavand.

Efter aftale med bookingbureauet bliver der tale om en lukket koncert, med gratis entre, uden opvarmningsband og uden salg af alkohol. Herved bliver det muligt at lave arrangementet uden at det kopierer koncerten den følgende aften på Tobakken, hvor der er opvarmning, salg af alkohol mm. Så er I til Lukas Graham, kan I få 2 spændende aftener med hans musik.



Koncerten på EG bliver i øvrigt den første af 8 koncerter her i efteråret på Grahams danmarksturné, inden han drager til en række europæiske lande. Og jeg har lovet ham et begejstret og medlevende publikum!

De øvrige fællesarrangementer bliver løbende omtalt på morgensamlingerne og her på bloggen.

I næste uge (47) har vi morgensamling tirsdag kl. 9.45. Der er billeder fra fredagscaféen, der som bekendt både er en sportscafé (fra 14.00 – 16.00) og en musikcafé med optræden af Silje Holtan band fra kl. 16.00 – 17.30.
Endvidere skal vi have en ny opgave til Månedens Mary og en optakt til studiecaféerne. Og endelig slutter morgensamlingen med hård rock med Malthe, 2u, Søren N, 2a, Max, 2a og Søren J, 2a.

Tirsdag starter en ny sæson med studiecaféer på bokstaget, hvor I kan få hjælp til lektiearbejde, opgaveskrivning mm. En række af skolens lærere samt et korps af 3g elever vil i efteråret være til stede.

Studiecaféerne kører hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 13.45 – 16.45. Undervejs serveres forfriskning, kage og frugt.

Musikken i 12- pausen fredag står 2z for.

Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar