torsdag den 13. september 2012

Studierejser, særlig morgensamling med presse på samt aftenforedrag om 11. september



Kære EG’ere

Uge 38 er studierejseugen for 3g’erne. God tur til klasserne. Og husk at sende billeder til mig til brug ved morgensamlingerne og jeres dimission.

Ugens morgensamling ligger onsdag kl. 9.45. Der er musikindslag fra 2g elever og video med Gangnam style parodi lavet af 3 EG drenge. Så får vi besøg fra Røde Kors vedrørende hjælpere til landsindsamlingen, hvor gymnasier, der kan stille med mindst 100 indsamlere, deltager i konkurrencen om en L.O.C koncert på skolen. Og endelig præsenterer vores nye matematiklærer Jan Egesborg de 6 flotte matematikplakater, som han med sin kunstnergruppe har lavet til landets gymnasier, og som viser matematiske beviser placeret på eksotiske studierejsemål.

Onsdag aften kl. 19.30 er der offentligt foredragsarrangement på skolen. Tidligere lektor i kemi på Københavns Universitet Niels Harrit præsenterer sin teori om eksplosivt nanomateriale fundet i støvet fra World Trade Center.
Titlen er: Det syvende tårn – en skæbnesvanger historie fra nutiden.
Vi stiller auditoriet til rådighed for arrangementet. Og der er gratis entre for elever på EG.

Musikken i 12 pausen fredag står 1z for.

Husk at studiecaféerne kører tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 13.45 – 16.45 med hjælp til lektier, opgaver mm.

Og så er det jo i den følgende uge 39, at vi har Naturvidenskabsfestival onsdag med besøg af blandt andet værterne fra DR s ungdomsprogram Store Nørd. Tirsdag og onsdag  fejrer vi etableringen af vores observatorium med stjernekikkert i tårnbygningen. Der vil være foredrag for u-klasserne tirsdag ved Peter Jacobsen fra Niels Bohr Instituttet. Han er den første professor herhjemme i Space Science. Og markeringen af tårnprojektet kulminerer onsdag aften med koncerten på skolen med Lukas Graham.

Mange hilsner
Erling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar